Treprosjekt og Krogsæter slår seg sammen.

Krogsæter har inngått avtale med Treprosjekt AS som vil overta produksjon og salgsrettigheter på vår fast innredning og spesial innredning.

Etter 75 år som leverandør av innredning til skoler og offentlig miljø, har jeg som 2. generasjon Krogsæter besluttet å stanse den delen av vår virksomhet som omfatter design, utvikling og produksjon av møbler og fast innredning. Sammen med 3. generasjon vil vi fortsette den delen av vår virksomhet som omfatter kjøp, salg og drift av eiendom.

Vi vil med dette takke alle våre trofaste medarbeidere som sammen med oss har drevet denne spennende virksomheten i 75 år. Også en stor takk til våre fantastiske kunder som vi har hatt et svært godt samarbeide med, og som har gitt oss spennende oppgaver og utfordringer.

Krogsæter har i alle år hatt fokus på å holde sin produksjon i Norge, og bruke norske designere og kompetanse for å tilby markedet de beste løsningene. Vi har også alltid lagt vekt på å bruke norske produkter og produsenter på de varer vi ikke produserer selv. Dette har vi lykkes med og er stolte over å ha vært en pådriver for å beholde møbelproduksjonen i Norge.

Krogsæter har inngått avtale med Treprosjekt AS som vil overta produksjon og salgsrettigheter på vår fast innredning og spesial innredning. Treprosjekt har vært en av våre faste produsenter i en årrekke og når de nå overtar stafettpinnen er vi trygge på at Krogsæter sin kvalitet og utførelse blir videreført.

Vi takker for 75 fantastiske år som møbelleverandør.

Oslo 26. Februar 2021

Knut H Krogsæter


Kontakt info Treprosjekt as:

Ola Hegrestad – 913 32 458   Mail : ola@treprosjekt.no

Per Morten Dihle – 928 92 509 Mail : perm@treprosjekt.no


Se noen av våre felles referanseprosjekt