Fra idé til fiks ferdig løsning.

Som oftest starter det med en telefonsamtale eller forespørsel på mail. Av og til får vi detaljerte beskrivelser, andre ganger et raskt spørsmål om hva vi kan bidra med. Ønsker du en befaring, så stiller vi selvfølgelig opp på dette.

Deretter sendes skisser, bilder, tegninger og beskrivelser over. Slik kan vi danne oss et bilde over prosjektets pris og størrelse. Har du ikke tegninger? Da kan vi selvfølgelig tegne for deg. Så snart vi har alt vi trenger, regner vi ut en pris før vi sender deg et detaljert tilbud.

Når tilbudet er akseptert starter vi planlegging av produksjonen. I noen tilfeller vil det være nødvendig å ta fysiske mål på stedet. Da avtaler vi direkte med deg slik at dette koordineres med produksjonens planlagte fremdrift.

Videre utarbeides nødvendig og presise tegninger og kapplister. Disse benyttes som grunnlag til selve produksjonen.

Så starter noe av det aller morsomste – nemlig den fysiske produksjonen. Her gjør våre flinke ansatte om plater, stein, corian og alskens materialer til møbler, fast inventar og spesialinnredning som skaper gode opplevelser.

Er du klar for å sette i gang?

Har du et prosjekt du har lyst til å snakke med oss om? Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt. Det kan du gjøre her.

Skal vi lage noe fint sammen?

Interiørarkitekt, arkitekt eller byggherre – la oss skape gode opplevelser sammen.