Historien om Treprosjekt er en historie om mennesker.

En historie om
spesialister på det helt
spesielle.

Om hender og hode som spiller på lag. Fagfolk som står på, utrettelig, for å ikke bare bygge spesialinnredning, men å skape gode opplevelser. For når alt kommer til alt kan de fleste bygge det meste, men det finnes ingen som gjør det som oss.

Her på Klepp handler det om ekte handverk. Om at det vi bygger har noe helt spesielt ved seg, noe som krever kunnskap og kjærlighet. Det har vi mye av, og enten du skal bygge i corian, tre, stein eller har planer om andre materialer, så fikser vi og våre ansatte det for deg. Vi er nemlig mer enn bare fagfolk – vi er spesialister som kan lose prosjektet ditt trygt i havn.

Alt vi skaper er tuftet på en unik idé

Noen ganger starter det med en arkitekt og en vag tanke, andre ganger som skriblerier på en serviett. Ofte er det en presis beskrivelse av ideen, ispedd noen tegninger og en plan. Alltid er det vår oppgave å ta prosjektet fra visjon til fiks ferdig løsning. Og dét – det er vi gode på!

«Me byggjer det gode i oss når me byggjer det gode kring oss.»

Ordene er fra Arne Garborg. Forfatteren som er født bare et par fine formuleringer sør på Jæren. Kanskje var han mer poetisk anlagt enn oss, sannsynligvis har vi fått langt flere fliser i fingrene enn ham. Likevel har vi mye til felles. Kjærligheten til Jæren, naturen og erkjennelsen av at hardt arbeid faktisk kan skape lykke.

Vi er ingenting uten dem vi har rundt oss.

Derfor skal vi være et godt sted for de som jobber her, vi gjør det beste for miljøet, stedene vi er og sørger for at de vi jobber med alltid får som forventet. Helst enda bedre. Det gjør vi ved å blant annet bruke så kortreiste materialer som mulig, produsere i Norge og gi yngre talenter muligheten til å skinne.

Det høres kanskje ut som
skryt, og det er det.

Men de vi skryter av er ikke oss selv, det er oppdragsgivere og samarbeidspartnere. Arkitekter, interiørarkitekter, byggherrer og alle andre med ideer, behov og problem-stillinger vi sammen finner en løsning på. Ikke minst er det skryt av alle menneskene som jobber hos oss. De som jobber hardt for å skape gode opplevelser– hver dag, hele tiden.

Treprosjekt har en lang og god tradisjon i å være en god plass for lærlinger. I denne filmen laget av Norske Trevarer møter vi Maria Vadla og Nicolai Liland hos oss.

Skal vi lage noe fint sammen?

Interiørarkitekt, arkitekt eller byggherre – la oss skape gode opplevelser sammen.