Treprosjekt er i stadig vekst og trenger derfor å styrke laget med nye medarbeidere.


Vi søker:

Tilbud og dokument ansvarlig

som vil være med å styrke salgsteamet vårt og ta del i våre vekstambisjoner. Vi trenger en person som kan være med å ta ansvar for utarbeidelse av tilbud med nødvendig grunnlag og dokumentasjon. Du vil bli en viktig ressurs for salgsteamet med fokus på oppgaver som blant annet prising, lage tilbud, dokumentasjon, kvalitetskontroll, innkjøp, tilbud og kundeoppfølging.

Vi ønsker oss en systematisk, nøyaktig og ansvarsbevisst person med god arbeidskapasitet. Du må trives med å jobbe målrettet og være i stand til å håndtere en travel hverdag. Struktur og planlegging av eget arbeid er viktige suksessfaktorer for å lykkes i denne stillingen.

Vi tror at erfaring med prising og tilbudsarbeid, gjerne i kombinasjon med kunnskap om møbel-/innredningsbransjen er viktig å ha med seg. I tillegg vil det være vesentlig at du har grunnleggende økonomisk forståelse for å kunne utarbeide riktig tilbudsgrunnlag og sikre nødvendig lønnsomhet i de ulike prosjektene.

Til den rette personen kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, interessante arbeidsoppgaver og ikke minst ett godt arbeidsmiljø. Vi er en solid bedrift i vekst.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt daglig leder Ola Hegrestad på mobil +47 913 32 458.

Søknad med CV sendes på e-mail til ola@treprosjekt.no innen 15.08.2021


Vi søker:

Produksjonsmedarbeidere

Vi har behov for produksjonsmedarbeidere. Fortrinnsvis møbelsnekker eller tømrer med sans for detaljer. Varierte arbeidsområder. Vi er også interessert i engasjert lærling.
Ønsker selvstendig og ansvarsbevisst person
Må trives med å beherske en travel hverdag.
Til de rette personene kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, interessante arbeidsoppgaver og ikke minst ett godt arbeidsmiljø.
Erfaring kan kompensere for manglende fagbrev.

Kontaktperson produksjonssjef Håvard Lobekk mobil 918 32 678

Skriftlig søknad med CV sendes på mail til lobekk@treprosjekt.no