Vi er i stadig vekst og trenger derfor å styrke laget med nye medarbeidere

CNC operatør

Vi søker en erfaren CNC operatør som vil kunne operere våre CNC maskiner i produksjonen. Nøyaktighet og løsningsorientert er nøkkelord for denne stillingen. I tillegg må du være en selvstendig og ansvarsbevisst person som kan jobbe målrettet og effektivt med dine arbeidsoppgaver. Du må trives med og beherske en travel hverdag. Vi ønsker gjerne en person med fagbrev eller erfaring som CNC operatør.

Lakkerer

Vi søker en person som vil ta ansvar for maling og lakkering av alle våre innredningsprodukter i tre. Et godt produkt trenger en flott finish, så derfor søker vi etter en nøyaktig og kvalitetsbevisst person som har øye for de viktige detaljene. Du må trives med og beherske en travel hverdag. Vi ønsker gjerne en person med erfaring eller fagbrev.

___________________________________________________________________

Til de rette personene kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, interessante arbeidsoppgaver og ikke minst et meget godt arbeidsmiljø.

For nærmere informasjon om bedriften, se treprosjekt.no eller ta kontakt med rådgiver Bodil Skjørestad i Evan-Jones International AS på mobil 938 31 947 eller produksjonsleder Håvard Lobekk i Treprosjekt AS på mobil 918 32 678

Skriftlig søknad med CV sendes på mail til soknad@evan-jones.no

Søknadsfrist: 1 desember 2019.